Uw winkelwagen is leeg.
 

De Herbalife 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Voor alle producten geldt onder bepaalde voorwaarden de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hiermee overtreffen we ruimschoots de door het Burgerlijk wetboek voorgeschreven mogelijkheid om de koopovereenkomst binnen 7 dagen te ontbinden. Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken dient u binnen 30 dagen na factuurdatum zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de gekochte producten.

Niet-goed-geld-terug procedure

De Herbalife producten die u vergoed wilt zien moet u terugsturen anders kunnen wij deze niet vergoeden. Het is verstandig om de producten in dat geval verzekerd terug te sturen, zodat u altijd kunt aantonen dat de producten ook daadwerkelijk zijn verzonden.

Om uw aankoopbedrag terug te krijgen dient u een formulier in te vullen, deze kunt u opvragen via caroline.roosendaal@gmail.com

Uw aankoopbedrag minus alle kosten die wij als bedrijf hebben gemaakt, zal binnen 10 dagen na ontvangst van het formulier + de geretourneerde producten op uw bank- of girorekening worden bijgeschreven.

 

Vragen, klachten of opmerkingen

U kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken op werkdagen van 10:00 tot 16:00 onder telefoonnummer 06-14432432. Ook kunt u ons 24 uur per dag een vraag stellen via ons caroline.roosendaal@gmail.com. In het geval u vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen uw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International (Netherlands) B.V. worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij u zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.