Uw winkelwagen is leeg.
 

Over ons

Wie zijn wij? Niet anders dan jij! Herbalife was voor ons ook ooit onbekend en een aantal van ons was in het begin ook sceptisch, net als jij misschien op dit moment. Twijfelen, of jezelf af vragen of onze producten werken dat hoeft echt niet, omdat Herbalife al 30 jaar succes heeft en in meer dan 90 landen verkrijgbaar is en miljoenen tevreden klanten heeft.En wat te denken van Ajax, PSV en topvoetballer Cristiano Ronaldo. Zouden zij voor Herbalife kiezen als de producten niet de allerbeste zouden zijn?

We zijn één van de grootste en meest succesvolle voedingsbedrijven ter wereld. Het succes van Herbalife is gebaseerd op de unieke voedingsproducten op basis van kruiden. Je zou kunnen zeggen dat Herbalife gezonde voeding eenvoudig heeft gemaakt. Geen kuur of dieet, maar uitgebalanceerde voeding als aanvulling op onze hedendaagse voeding, die veelal niet meer voldoet aan de normen. Tientallen miljoenen mensen over de gehele wereld weten inmiddels al dat Herbalife werkt. Jij nog niet? Eet het en je weet het!

De juiste voeding is de basis van iedere prestatie en is een belangrijke factor bij het krijgen van een fit en actief gevoel. De producten van Herbalife ondersteunen een gezonde en actieve levensstijl en helpen jou om het beste uit jezelf te halen. Behaal jous doelen door het combineren van een uitgebalenceerde voeding met regelmatige lichaamsbeweging en persoonlijke voedingsondersteuning van onze coach. 

Nieuwsgierig geworden het kan heel makkelijk met ons Try Out Pakket.